top of page

 Bun venit in lumea educam.ro!

 Jocuri și jucării educative

       Produsele propuse sunt dezvoltate de profesori din Germania cu scopul de a dezvălui copiilor știința lumii prin joacă. Descoperiți împreună legile fizicii, matematica, construiți motoare, invațați noțiuni despre meteorologie, Cele mai multe jocuri și jucării sunt premiate cu distincția germană de calitate ”Spielgut”  Materialele folosite sunt in marea lor majoritate ecologice, punănd accentul pe grija pentru mediu înconjurător și natură. 

Jocuri și jucării din lemn 
Waldorf Montessori

Copilul se bucură de jocul cu lucruri simple, materiale pe care le poate regăsi in natură, le poate atinge și înțelege, care-i stârnesc fantezia si imaginația.. Jucărille propuse de site-ul nostru urmăresc exact acest principiu: să stârnească în copil placerea cunoașterii și bucuria descoperirii lumii. Pentru ei ”lumea e bună și frumoasă” iar jucăriile Kraul vor sădi in copil bucuria vieții si frumusețea simplității. 

Bile Marble

Vă mai aduceți aminte de fascinantele bile din sticlă colorată care ne-au incantat copilăria? Le contemplam minute bune în lumină, le rostogoleam prin toată casa, le foloseam la numărat, ne jucam diverse jocuri ori pur și simplu ramâneam vrăjiți cu privirea la ele in timp ce gândurile ne zburau hai hui pe cărările poveștilor și fanteziei.

Cred că am reușit să găsim un produs de o calitate extraordinară care imbină calitatea cu esteticul, 100% reciclabil, fără plastic sau culori chimice, un produs care să vă bucure, în egală măsură, și ochii și inima.

educam category 3 v1_edited.jpg

Școală și arte

Sănătatea și bucuria copiilor pe primul loc! Produsele Ökonorm Germania sunt 100% ecologice iar calitatea lor este desăvârșită. Cine nu a încercat încă să deseneze cu creioane sau blocuri cerate (așa cum se practică in pedagogia Waldorf) o să se îndrăgostească de ele de la prima atingere. Produsele preiau căldura mâinii copiilor iar pigmenții naturali vor oferi bucurie atât ochilor cât și inimii copiilor.

bottom of page