Educam.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România


  • Fan Curier, Livrare in 2-5 zile, 25,00 RON, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 8,00 RON
  1. Ridicare personala - cu programare, Livrare in 1-2 zile, Store Pickup type   

       POLITICA DE RETUR SI ANULAREA COMENZII


Dacă sunteți consumator, aveți dreptul legal de a anula un contract fara a invoca un motiv si fara a suporta penalitati, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului. Aceasta înseamnă că, în perioada relevantă, dacă vă răzgândiți sau decideți din orice alt motiv că nu doriți să primiți sau să păstrați un produs comandat, ne puteți notifica cu privire la decizia dvs. de a anula contractul.

Inainte de returnarea produsului va trebui sa ne informati in scris la adresa de hello@educam.ro. Vă rugăm să includeți detalii despre comanda dvs. pentru a ne ajuta să o identificăm.

Pentru acceptarea returului este necesar ca produsul sa nu fie deteriorat, si sa nu prezinte semne de uzura sau de folosire.

Dupa primirea coletului dumneavoastra si validarea returului vom rambursa suma aferenta in termen de 48 de ore prin metoda de plata folosita initial la efecuarea comenzii, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat dorinta pentru o alta modalitate de rambursare.

Nu acceptam colete cu plata ramburs .

Costul de livrare al returului va fi suportat de catre dvs. Adresa de livrare este Strada Lipova, nr. 31, Sector 1 Cod Postal 010889, Bucuresti.

Returnări de produse cu defecte de fabricatie

În cazul în care consideraţi că produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat prin intermediul adresei de mail, şi să furnizaţi datele despre produs şi deteriorarea pe care o prezintă. Alternativ, ne puteţi contacta telefonic la numărul 0751295380, ca să vă oferim instrucţiuni. În cazul în care produsele prezintă orice defect din fabrica, daca nu putem rezolva situatia, vă vom rambursa contravaloarea returului, precum şi costurile de livrare suportate de dumneavoastră pentru primirea produselor respective

Diminuarea valorii Bunurilor returnate

In cazul in care Cumparatorul își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat Bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, Cumparatorul  este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor.

Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract.

 

Important! Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic real. 

Din același motiv, Cumparatorului i se permite să verifice Bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor. In cazul in care Bunurile nu sunt conforme cu descrierea lor, prezinta piese lipsa sau care nu se se asambleaza conform indicatiilor din prospect, puteti returna produsul.

Inainte de luarea deciziei de retur, ne-am bucura sa stim daca putem face ceva pentru a rezolva situatia. In acest caz, va rugam sa ne contactati la hello@educam.ro si sa ne dati mai multe detalii despre problema intampinata.

Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii Bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor.

Bunurile returnate ce prezinta urme de uzură ( zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Resigilat. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

 

Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor este in responsabilitatea Cumparatorului. Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 5%-45% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea Bunurilor returnate.