Bun venit în lumea jucăriilor educam.ro, locul unde educația copiilor devine o aventură pentru întreaga familie! Ne bucurăm să vă însoțim în călătoria dumneavoastră de explorare, învățare și bucurie.


Viziunea noastră asupra rolului jucariilor in educația copiilor

Vom pune accentul întotdeauna pe stimularea bucuriei, uimirii și curiozității copiilor de a descoperi lumea inconjurătoare, de a se juca, de a observa și de a experimenta. Cu imaginația lor, prin joc, copiii își construiesc o imagine despre lume, își adună propriile experiențe. În opinia noastră, să experimentezi ”pe viu”, să simți nemijlocit cum acționează un principiu din natură, să ințelegi legătura intre cauză și efect, este cel mai bun demers pedagogic pentru a sustine copilul în dezvoltarea sa. Iată de ce vom prelua în sortimentul nostru jucării care au o reală valoare pedagogică si educativă. Intr-o lume in care factorul principal promovat este ”entertainment”, noi incercăm să redăm copiilor o părticică din copilăria simplă, in care jocul nu este doar glisarea pe un ecran sau apasatul butoanelor.

    Pentru părinți

Din punct de vedere economic, știm că efortul părinților este considerabil și încercăm, pe cât posibil, să menținem prețurile cât mai aproape de cele din țara de origine a producătorului, atât cât ne permit regulile comerciale, de acoperirea costurilor de transport și alți factori care pot avea efect asupra prețului de desfacere. Incercam sa evitam costuri mari de marketing,. Educăm.ro este, in primul rând, un proiect de suflet, un mic pas prin care vrem să sprijinim principiile unei educații de calitate. De aceea ne bazăm foarte mult și pe ajutorul Dvs de a ”duce vestea” despre noi. La sugestia Dvs, vom fi mereu deschiși să adăugăm noi produse, să primim noi provocări. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

 

Inceputuri :

        In 2019 am dezvoltat proiectul cultural educativ ”Casa cu ARTe” in București promovând cursurile de artă pentru copii și adulți cu scopul de a dezvolta sensibilitatea artistică a oamenilor și de a promova arta în general, fara insa a o separa de celelalte domenii, un loc in care incurajam eliberarea potentialului creator al fiecarui vizitator si unde ne dorim sa dezvoltam initiative de viitor, cu sens si inovative, bazate pe initiativa celor ce ne calca pragul. În actul de predare și de pregătire a profesorilor am adoptat multe dintre principiile pedagogiei Waldorf. Din nevoia de a găsi noi materiale didactice care să ne însoțească în munca noastră cu copii, am căutat diferite jocuri și jucării prin care copiii să înțeleagă mai ușor lumea sunetelor ori simple principii din natură. Astfel a luat naștere ideea de a promova jucării dezvoltate de pedagogi, jucarii simple, cât mai ecologice, care să-i însoțească pe copii pe drumul ințelegerii naturii, artei și științei. Astfel, colaborarea cu firma Kraul din Germania sau alte firme cu același renume a venit firesc, fiind purtați de aceleași principii și crez pedagogic. 

     Gânduri de viitor

 Pe scurt, vom incerca sa aducem cât mai multă bucurie copiilor cu noi jucării și jocuri educative. In acest sens, suntem gata să colaborăm cu alți furnizori pe care noi ii considerăm apropiați de viziunea noastră pedagogică. Dar nu ne vom opri aici: din toamna lui 2023 vom veni pe piață cu produse dezvoltate de noi, pe baza observațiilor noastre și a discuțiilor cu părinții sau cadrele didactice.

 

Cine suntem din punct de vedere legal:

Educam.ro este deținut de Hresis Recruitment & Consulting SRL din București, cu sediul in sect 1 Strada Lipova nr 31. cod unic de Înregistrare 34815220.

Director pentru departamentul jucarii: Marius Ionescu, contact Tel 0751,295,380 email hello@educam.ro