Amnarul Cercetasului si bara magneziu

Astromedia
70,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Astromedia
Disponibil in stoc

Descriere

Descopera impreuna cu copiii arta traditionala de a aprinde un foc prin scantei cu ajutorul amnarului AstroMedia. Cu putina iasca uscata (dar este suficient si un servetel de hartie ori bara de magneziu) puteti aprinde un foc adevarat, intocmai ca pe vremurile cand ustensilele moderne nu existau. . Fluxul de scantei va aparea doar daca razuiti energic de-a lungul tijei de metal cu un cutit cu tais sau cu racleta pentru scantei furnizata in pachet. Amnarul AstroMedia este clasificat ca neinflamabil si, prin urmare, nu este supus niciunei restrictii privind transportul aerian ori altor locuri unde produsele inflamabile sunt interzise. Bara de magneziu are 99,95% magneziu pur si praful razuit este foarte usor inflamabil. In forma de bara este insa inofensiv.

Dincolo de partea pedagogica, poate fi folosit ca bricheta de urgenta in situatii de supravietuire sau semnalizare pe timp de noapte cu lumini intermitente

Incarcatura cu magneziu e suficienta pentru mii de aprinderi.

- Temperatura unei scantei e de aproximativ 3.000°C / 5.500°F, chiar si atunci cand este umed!

Nu lasati produsul la indemana copiilor care nu cunosc pericolele cauzate de foc, incendii si aprinderi necontrolate, Nu utilizat pilitura de magneziu pe piele, risc de ranire/arsura puternica! A se folosi doar in prezenta unui adult!

Detalii

Categorii
Brand
Vârsta
9 - 13 ani